Κάποιοι δε χάνουν επεισόδιο, κάποιοι πάλι δεν ασχολούνται καθόλου με το ριάλιτι της αγάπης, το γνωστό σε όλους Power of Love.

Εγώ προσωπικά δεν το παρακολουθώ καθόλου φέτος, απλώς βλέπω κάποια στιγμιότυπα! Η αλήθεια είναι ότι πέρσυ είχε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία, μιας και ήταν κάτι καινούριο για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Παρόλα αυτά, συνεχίζει και αυτήυ τη χρονιά να έχει υψηλή τηλεθέαση.

Και απ’ ότι θυμάμαι από το περσινό Power of Love, οι παίκτριες του σπιτιού της αγάπης ντύνονται σχεδόν πάντα λίγο υπερβολικά, σκέφτηκα να κάνουμε ένα βίντεο με τη Στέφανη Παναγή για να σχολιάσουμε τα looks τους!

Δες το πιο κάτω βίντεο:

Η Στέφανη με το ιδιαίτερο της στυλ, θεωρώ πως είναι το καταλληλότερο άτομο για να σχολιάσουμε τα looks από ένα ριάλιτι και όχι μόνο! Δεν είναι πολύ cool;

*Σημείωσε ότι το βίντεο γυρίστηκε πριν λίγες εβδομάδες, αλλά λόγω τεχνητών προβλημάτων που είχαμε με το YouTube, δεν καταφέραμε να το ανεβάσουμε πιο γρήγορα.

Κάνε subscribe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτη τα βίντεο που θα ανεβαίνουν! 

Δες επίσης: Follow the Trends: Δες βήμα-βήμα πώς κάνω το καθημερινό μου μακιγιάζ σε 10 λεπτά!(video)

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!