Και ναι καιρός ήταν να κάνουμε come back στα βιντεάκια που τόσο μου αρέσουν! Αυτή τη φορά όμως δε θα βλέπεις τα βίντεο που ανεβάζουμε στο Facebook, αλλά στο δικό μας κανάλι στο YouTube.

Κάνοντας ένα search, στο YouTube, γράφοντας “Trends cy” θα σου βγάλει το κανάλι μας και φρόντισε να κάνεις Subscribe. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να βλέπεις όλα τα βιντεκάκια που θα ανεβάζουμε!

Μια φορά τον μήνα, μπορεί και περισσότερο θα ανεβάζουμε ένα νέο βιντεάκι στο YouTube σχετικά με μακιγιάζ, μαλλιά, μόδια και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα!

Δες πιο κάτω: 

Στο πρώτο μου βιντεάκι, σου δείχνω τα βήματα που ακολουθώ κάθε πρωί για να πετύχω το καθημερινό μακιγιάζ για τη δουλειά.

Στο βίντεο ίσως να δεις ότι δεν εφαρμόζω κατά γράμμα κανόνες και tips που ακολουθούν γνωστές beauty gurus! Έχω τον δικό μου τρόπο να το κάνω!

Και η αλήθεια είναι πως όσα έμαθα, τα έμαθα μέσα από το YouTube, αλλά και μέσα από τα βιντεάκια και tips που μου έδωσαν τα αγαπημένα μου κορίτσια Ιζαμπέλλα και Ολίβια.

Κάνε subscribe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτη τα βίντεο που θα ανεβαίνουν! 

Δες επίσης: Τελικά πώς πρέπει να κάνει το μακιγιάζ της μια γυναίκα; (βίντεο)

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!